Salonul: Elixir Beauty & Spa

Ma numesc Irina, sunt estetician si pasionata de nutritie. Activitatea in domeniul frumusetii si a remodelarii corporale am inceput-o inca din anul 2011 cand mi-am descoperit pasiunea pentru acest domeniu si complexitatea lui, cand am facut primele cursuri …
Am creat acest blog din dorinta de a impartasi cu voi cunostiintele mele despre cum sa ai o silueta de invidiat chiar si peste 35 de ani, cum sa ai o piele fina ca matasea si un ten de invidiat, cum sa mananci sanatos fara a tine diete periculoase, cum sa faci sport pentru a obtine cele mai bune rezultate, cum ne ajuta o gandire pozitiva si sanatoasa in viata, si nu in ultimul rand, pentru a va tine la curent cu cele mai bune oferte ale Salonului Elixir Beauty & Spa.
Asadar, imi doresc sa putem dezbate aici problemele cu care ne confruntam zi de zi legate de continua lupta cu celulita, a kilogramelor in plus, si ceea ce trebuie sa facem si mai ales sa NU facem in ceea ce priveste stilul de viata. Va astept cu drag sa ne impartasim experientele!

2 thoughts on “Salonul: Elixir Beauty & Spa”

  1. Pareri: Salonul ofera servicii de calitate cu rezultate nemaipomenite!
    Sunt incantata sa fiu clienta ta, Irina.

Comments are closed.