Sari la conținut
tratamente corporale lpg

La Elixir ora are 60 min !

Salonul ELIXIR BEAUTY & SPA va ofera mai multe tehnici de MASAJ: Masaj Anticelulitic (Anticelulita) si Masaj de Relaxare, efectuate de catre o echipa de profesionisti:

MASAJUL ANTICELULITIC (anticelulita) si MASAJUL de RELAXARE CLASIC
Masajul de relaxare ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui cat si a limfei, ameliorarea insomniilor si a durerilor de cap, reducerea si eliminarea stresului, detensionare musculara.
Masajul anticelulitic (anticelulita) este una dintre metoldele eficiente in tratare a celulitei. Este un masaj profund si intens, fiind efectuat pe zonele cu aspect de “coaja de portocala”. Un rol foarte important au si produsele profesionale care sunt folosite in efectuarea masajului anticelulitic.


Celulita se caracterizeaza prin aparitia de grasime (tesut adipos), sub stratul de piele, repartizata neuniform dand un aspect de “coaja de portocala”.
Cauzele care duc la aparitia celulitei sunt diverse. Cand vorbim despre celulita se poate vorbi de o dieta nesanatoasa, probleme hormonale si cele legate de tesuturile conjuctive.
Pe langa o dieta sanatoasa masajul anticelulita (anticelulitic) rezolva problema estetica.
Chiar si persoanele slabe, nu numai cele care sufera de ponderabilitate, pot avea probleme cu celulita. Aceasta apare indiferent de sex si varsta.
Problema apare in stadiile avansate ale celulitei cand pielea isi schimba aspectul in “coaja de portocala” (denivelari ale pielii cu forma de noduli).
Intensitatea manevrelor efectuate de tehnicianul maseur trebuie sa fie adaptata in functie de gradul de rezistenta al pacientei, fara a produce disconfort. De aceea, este recomandat ca masajul anticelulitic (anticelulita) sa fie efectuat doar de un specialist in domeniu.
In perioada menstruala se recomanda a se afectua masajul anticelulitic din a treia zi de sangerare.
Acest tip de masaj nu este indicat persoanelor cu varice sau celor cu afectiuni dermatologice pentru a evita producerea de complicati.
Un masaj anticelulitic efectuat corect da pielii un aspect neted si sanatos, fara a fi necesar sa se apeleze la operatii estetice costisitoare si la metode nenaturale, reducand astfel celulita.

MASAJ ANTICELULITIC SI DETOXIFIANT TIBETAN
Elixir Beauty & Spa si Gerard’s propune un tratament inedit si super eficient !!!Extraordinare rezultate in remodelare corporala cu masajul tibetan . Se folosesc 2 saculeti din panza 100 % naturala ce contin un amestec de sare din Marea Moarta si pietricele Himalayene.
MASAJUL CU BETE DE BAMBUS
un tratament bun pentru remodelare corporala avand ca beneficii : tonifiere si lifting corporal, scadere in centimetrii, accelerarea tratarii celulitei, drenaj limfatic, fermitatea pielii. Deasemenea, este renumit ca fiind foarte eficient in obtinerea unor fese ferme. Echipa noastra recomanda abonamentul combinat de masaj manual si masaj cu bete de bambus, in combinatie cu impachetari in tunel cu infrarosu si o dieta sanatoasa.
DRENAJUL LIMFATIC MANUAL

Este util in curele de slabire (ajuta la eliberarea limfei ) deoarece combate insomnia, obosela cronica, util si in insuficienta venoasa. Mai este denumit si “moartea celulitei” avand in vedere rezultatele* in combaterea acesteia, fiind recomandat si persoanelor cu retentie de apa, precum si persoanelor care nu au rezultate bune in curele de slabire. Este obligatoriu dupa sedintele de cavitatie!

Disclaimer:
*Obtinerea de rezultate vizibile si slabirea localizata, intr-un salon de remodelare corporala, tine si de un regim alimentar sanatos si difera de modul in care reactioneaza fiecare organism in parte.
Call Now Button
×